KIS koncertek NAGY bor élmények...

siker

KIS Koncertek, NAGY bor élmények címmel új rendezvény sorozatot indítottunk Budapesten, ahol remek borok társaságában, igazán gyönyörű környezetben, varázslatos koncert élményben lehet része a közönségnek. Részletek és képek itt!

Sztár séfek és bártenderek Palkony(h)án

kok2

Összehoztuk Magyarország legmenőbb sztár séfeit és bártendereit, hogy rendhagyó módon egy italokkal kísért menüsort mutassanak be a közönségnek. A kreativitásnak csak a képzelet szabott határt! A séfek kreációi által inspirált koktélokkal kísért gourmet ételsor egészen egyedi élményt okozott a közönségnek.

Résztvevő séfek és bártenderek:

  • Tatai Robi (Séfek séfe győztese, Szlovákia) – Csóka Richárd, Józsi Erik (Szomszéd, Győr)
  • Bíró Lajos (Vendéglő a Kisbíróhoz, Bock Bisztró) – Nagy Zoltán (Boutiq Bár, Budapest)
  • Pataky Péter (Meatology) – Schok Norbert (WhiskyNet)
  • Macsinka János (Macok Bisztró, Eger) – Krómy Kornél (Filter Jegybár Pécs)
  • Dudás Szabolcs (Anyukám Mondta, Encs) – Varga Krisztina (Babka Budapest)
  • Krausz Gábor (Séfek séfe, BRKLYN Budapest) – Jack Rostás Gergely (FARM)

Szindbád további képei itt.

Webdesign, Tóth Vera hivatalos weboldala

verusweb

Elkészült Tóth Vera énekesnő új hivatalos weboldala. Számos új modullal és egyedi arculattal megvalósult oldal már megtekinthető itt: www.tothverahivatalos.hu

Országimázs Lyontól San Sebastiánig

ssg1

Az elmúlt ét hónapban két rangos eseményen is képviseltük Magyarországot. Lyoni konzuli napokat követően minden eddiginél komolyabb csapattal képviseltük hazánkat San Sebastiánban a Gastronomika kiállításon. A Magyar Turisztikai Ügynökséggel közösen szervezett megjelenésen a top 10 magyar alapanyagból készítettünk kóstoló falatokat, valamint díjnyertes magyar borokból tartottunk kóstolót. Ruprecht László a magyar gasztronómia történelmi fejlődéséről-, mészáros Gabriella pedig a magyar bortermelésről tartott előadást az igen érdeklődő közönségnek. A Világ egyik legrangosabb gasztronómiai eseményén ismét tettünk egy lépést a Magyar Gasztronómia népszerűsítése érdekében.

Szindbád képei itt!

Stílusos Art Piknik 2019 - Győr

lama_vacsi

Idén június 1-2. között került megrendezésre a hazai gasztronómia legszínesebb és legdizájnosabb fesztiválja, a Stílusos ART Piknik. Az egyedülálló művészi gasztroshow a kulináris élvezeteket vegyíti a vizuális kultúrával, az ország sztárséfjeinek közreműködésével. Egyedülálló koncepció, igazi szerelem projekt számomra. A Magyar Marketing Szövetség által alapított Városmarketing gyémánt díj mellett a Turizmusfejlesztők és Tanácsadók Szövetségének KÜLÖNDÍJÁT (A kiváló marketing tevékenység a fenntartható rendezvényért) is elhozta rendezvényünk. Büszkék vagyunk rá.

Hú!SVÉT extrákkal 2019

Mindent beletettünk: szívünket-lelkünket, finom ételeket, csodálatos borokat, szórakoztatást és művészetet.  Nem véletlen a cím, ami egy gazdag tartalommal, meglepetésekkel, újdonságokkal teli programot jelez. Tesszük ezt egyrészt azért, mert ünnepelünk, hiszen ez az ötödik rendezvényünk, másrészt pedig köszönetet szeretnénk mondani nektek, hogy szeretitek Palkonyát és visszajártok hozzánk!

Madrid FUSIÓN - Országimázs

fusion_team

Stílusos vidéki séfekkel három napon át népszerűsítettük a magyar gasztronómiát, a Világ egyik legrangosabb szakmai kongresszusán Madridban. Részletes beszámoló itt.

Villány rád vár! Fedezd fel! Új insta-facebook videó!

Varázslatos őszi időben forgattunk a Villányi borvidék legújabb hangulat videóját. Köszönjük az Agrárminisztérium támogatását. Szeretnél hasonló videókat oldaladhoz? Keress bátran!

Gastronomika San Sebastián

gast8

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Stílusos Vidéki Éttermiség szervezésében három napon keresztül népszerűsítettük a magyar gasztronómiát baszkföldön. Kiváló magyar alapanyagokból készült Áldos leves, keleméri bárány pástétom, mangalica finomságok, liba-, kacsamáj variációk, pisztráng és szarvasgomba, somlói és zserbó. A spanyol közönség nagy kedvence az Eszterházy szarvasgerinc volt. Az ételeket válogatott magyar borsor kísérte.

Vacsora a szőlőhegy tetején - mood video

Elkészült legújabb “mood videónk” melyet a Villányi borvidék egyik legszebb helyszínén, az Ördögárok-dűlő tetején forgattunk. Ezúton is köszönöm valamennyi részvevő borásznak és étteremnek. Varázslatos helyen élünk…

RedY Villány - webdesign

redy_web

A Tenkes Borvidékfejlesztő Kft. megbízásából elkészítettük a Villányi Borvidék új közösségi bisztró borának weboldalát, melyet hamarosan a www.redyvillany.hu oldalon érhettek el. Az általunk kezelt közösségi oldal pedig itt található.

Helló Párizs - Országimázs

BPP_6830_0010LowRes

A Stílusos Vidéki Éttermiség és a Magyar Turisztikai Ügynökség együttműködésében négy napon át Párizsban adtunk ízelítőt a magyar konyha remekeiből. Készült gulyás, töltött káposzta, mangalica pofa, somlói desszert modern köntösbe öltöztetve. Ruprecht László vezetésével, Macsinka János (Macok Bisztro, Eger), Gyurik Gábor (Viator Étterem és Bor-Bár, Pannonhalma), Pauli Zoltán (PalKonyha, Panzió, Speiz – Palkonya), Erhardt Zoltán (Erhardt Étterem és Panzió Sopron) és Hézl László (Szárcsa Étterem, Székesfehérvár) tartottak kóstolót az Eiffel torony lábánál a Le Village Iinternational de la Gastronomie eseményen. További részletek itt!

WinWine Creative - webdesign

in_wine_web

WinWine egy kreatív tanácsadói ügynökség, ahol ügyfeleinket segítjük abban, hogy mind vevőik, vendégeik, mind ők maguk győztesként érezzék magukat. A turizmus, gasztronómiai, bormarketing területen dolgozó szakemberek közös vállalkozásában egy igazán ütős csapat állt össze, mely szeptembertől gőzerővel megkezdi működését.

A weboldal megtekinthető itt.

Stílusos Art Piknik - Győr

A Stílusos ART Piknik Győr első gasztro-művészeti fesztiválja, a kortárs zene, design, képzőművészet, és az igényes gasztronómia legemlékezetesebb nyári helyszínévé varázsolta a győri Radó-szigetet. Pont olyan lett, mint amilyennek megálmodtuk. Jövőre újra találkozunk!

Bővebb információk és képek itt!

Debrecziner Gourmet harmadszor

Sikeresen lezajlott a 3. Debrecziner Gourmet  fesztivál. Az esemény alkalmával első alkalommal mutattuk be új közösségi bisztró borunkat RedY-t a közönségnek Debrecenben. 5 jelentkező pincészet (Gere Tamás és Zsolt Pincészete, Csányi Pincészet, Mokos Pincészet, Teleki Pincészet, Vylyan Pincészet) borait vittük magunkkal.

Bővebb információk és képek itt!

Facebook-, web-, instagram management

fb_oldalak_ref

Örömmel vállaljuk gasztro-, bor tematikájú facebook-, instagram- és weboldalak készítését, kezelését. Egy oldalak a minőségi tartalomtól működnek hatékonyan és lesznek sikeresek hosszú távon. Legyen szó étteremről (Anyukám Mondta Étterem, Világbéke), vagy közösségi platformról (Villányi borvidék, Stílusos Vidéki Éttermiség) az oldalak kezelése mellett minőségi tartalom gyártást, fotózást, videó készítést is vállalunk.

Hú!SVÉT 2018

Többezer boldog látogató az idei Hú!SVÉT programon, Palkonya ismét a vidéki gasztronómia fővárosa lehetett. Minden eddigi több kiállítóval, de a szokásos családias hangulattal készült Palkonya az idei Hú!SVÉT rendezvényre április 14-15-én. A 15 palkonyai helyszínen több mint 40 kiállító várta a látogatókat. A kínálat gazdagságát mutatja, hogy a Stílusos Vidéki Éttermiség tagéttermeitől kezdve, mint amilyen a balatonszemesi Kistücsök, az encsi Anyukám Mondta, vagy a pannonhalmi Viator, valamint új pécsi éttermek, mint a Soul Kitchen, vagy a Balkán Bisztró is jelen voltak. Mi több, a Baranya megyei termelők is bemutatkozhattak portékáikkal.

Részletek itt!

RedY Villány új közösségi bisztró bora

redYpacs

Egyedülálló együttműködés vette kezdetét Villányban. A közösségi összefogás jegyében a piaci trendekhez igazodva a termelők elhatározták, hogy egy olyan bort kívánnak megalkotni, amely a borvidék könnyed, mosolygós arcát mutatja meg a borkedvelő közönségnek. Nagy öröm számomra, hogy ötletgazdaként és névadóként részt vehetek ebben a projektben. Villány mindig példaértékű összefogásáról volt híres, most itt egy újabb mérföldkő RedY!

Részletek itt!

Világbéke - Miskolc, facebook kampány

Örömmel készítettem el az új facebook oldalát az Anyukám Mondta Étterem miskolci új pizza bárjának és közösségi terének a VILÁGBÉKÉNEK.  A nyitáshoz kapcsolódó másfél hetes kampány során igen komoly organikus aktivitást sikerült elérni.

SVÉT 9.0 - Mád 2017

A Magyar Turisztikai Ügynökség kiemelt támogatásával nagy örömmel szerveztük meg idén is a Stílusos Vidéki Éttermiség éves közönség találkozóját ezúttal Mádon. Az idei esztendőben visszatértünk a kezdetekhez, és sikerült egy igazán családias hangulatú, SVÉTakóstoló fesztivált megvalósítani négy különleges hangulatú helyszínen Mád történelmi főutcáján.

Részletes beszámolók itt: Szeretlek Magyarország, Nyammer, Vendéglátás Magazin, GastroturismoSzauer Judit GasztroPR,

Képek by Szindbád itt.

Pannónia Borklub - gourmet borvacsora sorozat

DSC_9899_0018LowRes

Örömmel és hagyomány teremtő szándékkal indítjuk útjára exkluzív borvacsora sorozatunkat, melyek alkalmával egy neves vendég borász, vagy sommelier, és egy vendég séf érkezik a fedélzetre. A regionális gourmet menüket a Pannónia Gasztrohajó executive séfje Ruprecht Lászó, valamint a borvacsora napjára a fedélzetre érkező  vendég séf közösen mutatják be az érdeklődő közönségnek.

Részletek itt!

Debrecziner Gourmet Fesztivál 2017

BPP_3193_0070LowRes

Nagy sikerrel, varázslatos nyári napsütésben így igazi piknik hangulatban zajlott a 2017-es  Debrecziner Gourmet Fesztivál.

A fesztivál online-, és sajtó kommunikációjában vettem részt, valamint Jókuti Andrással (Világevő blog) valamint Bernáth Józseffel (a séf) a színpadi műsorvezetésben vállaltam szerepet.

Nagy öröm számomra, hogy a SVÉT rendezvényei mellett már ilyen magas színvonalú, regionális gasztronómiai fesztiválok is elindultak Magyarországon.

Villányi borvidék - Marketing, stratégia, gasztro, on-line

borkapu

A 2016-ban megalakult szakértő munkacsoport tagjaival közösen megírt Villányi Borvidék Marketing Stratégia megvalósításában 2017-től aktív részvételt vállaltam.

A Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft. megbízásából a Villány Siklósi Borút Egyesülettel együttműködve 2017. júniusától nagy örömmel kezdtem el a Villányi borvidék közösségi on-line marketing feladatainak  ellátásához. Ezen feladatok mellett gasztronómiai fronton segítem a borvidéket, és készítem elő a 2018-as Gasztronómia Éve a Villányi Borvidéken rendezvény sorozatot.

Hú!SVÉT+SWEET Palkonyán - A stílusos gasztro fesztivál

DSC_8264

Nagy sikerrel, csodálatos tavaszi időben zajlott a Stílusos Vidéki Éttermiség szezon nyitó közönség találkozója Palkonyán. Az idei esztendőben számos újdonsággal készültünk a fesztiválra érkező vendégek számára. Többek közt elkezdtük a vidéki cukrász műhelyek bekapcsolását a SVÉT vérkeringésébe, így a fesztivál vasárnapján a vidéki cukrászdák játszották a főszerepet.  Részletes program itt olvasható.

Képek itt.

Pannónia a Duna gasztrohajója - online marketing

pannonia_pr

A Pannónia egy stílusában egyedülálló vintage étteremhajó, mely elegáns környezetben kínál egész estés gourmet élményt. A Budapest esti panorámája által teremtett intim hangulat tökéletes a slow-food fogások és díjnyertes borok fogyasztása mellé.

2016 decemberétől a Pannónia Gasztrohajó on-line marketing kommunikációjában működünk közre.

Webfejlesztés - Elkészült Palkonya új weboldala

palkonyaweblapja

Elkészítettük Palkonya falu új honlapját. Az induló koncepció szerint egy egyszerű, átlátható, mobil eszközöket felismerő (responsive) informatív oldal született. A fő hangsúly a Turisztikai Egyesület minősített szolgáltatóira, bor-, gasztro-, szállás szűrésben került. Kiemelten szerepelnek az oldalon a település rendezvényei és aktuális hírei.

A projekt a Palkonyai Turisztikai Egyesület, valamint Palkonya Önkormányzatának támogatásával valósult meg. Az oldal megtekintéséhez klikk ide: www.palkonya.hu

Gastronomika - San Sebastián

Processed with Snapseed.

A stílusos vidéki séfek 5 napon keresztül népszerűsítették a magyar gasztronómiát.
Magyarország baszkföldi jelenléte hatalmas dolog. Nemcsak azért, mert ebben a 4 napban a kontinens jó néhány gasztronómiai szakembere San Sebastianban tölti az idejét. Hanem azért, mert hazánk ezzel olyan reklámot kap, amely felbecsülhetetlen. Nem véletlen, hogy hosszas megfontolás előzte meg, mivel jöjjön el a Gastronomikára Magyarország. A szervezők a liba- és kacsamáj, a mangalica és a furmint mellett döntöttek.

Az Origo helyszíni riportja San Sebastianból, a 18. Gastronomika világkongresszusról.

Forrás: origo.hu

On-line marketing - SVÉT 8.0 Veszprém

svet_ref

Soha nem látott érdeklődés kísérte a Stílusos Vidéki Éttermiség éves országos közönség találkozóját a SVÉT 8.0 Veszprém – Örökségünk és kreativitásunk rendezvényt.

A kóstoló fesztivál sikeres on-line kommunikációjának (web-, és Facebook) is köszönhetően az előzetes regisztráció néhány óra alatt betelt, és így is több, mint 3000 ember látogatott el az eseményre szeptember 11-én a Veszprémbe.

Képes beszámolók itt.

V. GERE Jazz Fesztivál - Latin Fiesta Villányban

Fergeteges latin fiesta volt Villányban. Az idei esztendőben az időjárás kicsit átrendezte a programot, de talán így még emlékezetesebbé tette a Vendégek számára.

Egy hagyományteremtő céllal létrejött fesztivál életében öt esztendő nem rendkívüli időtáv, ám éppen elég nagy ahhoz, hogy egyfajta mérföldkövet jelentsen és ünneplésre adjon okot. Kezdeti célkitűzéséhez híven a GERE Jazz-Fesztivál 2016 nyarán ismét jól csengő hármashangzatba rendezi a GERE-borokat, a kifinomult gasztronómiát és az igényes jazz-zenét, a fesztivál ötéves fennállásának minijubileuma ugyanakkor kiváló alkalom arra, hogy az ünneplés jegyében a zenei program és a kísérőelemek is egy valóságos “fiesta” hangulatát idézzék meg. A szervezők régóta dédelgetett vágya a latin jazz tematikájának minden érzékre kiható komplex megvalósítása, amelynek keretében illatok, ízek, zamatok keverednek pezsdítő dallamokkal és varázslatos látvánnyal, képzeletben elrepítve a vendégeket egy Villány mediterrán levegőjénél is szinte tapinthatóan forróbb tengerentúli vidám világba.

Képes beszámoló itt!

Bocuse d'Or Európa döntő - Taste Hungary udvar

taste_hungary

Fotó: Mészáros Annarózsa

Példátlan szakmai összefogással a hazai gasztronómia szereplői egy emberként álltak a magyar csapat és a szervező Magyar Bocuse d’Or Akadémia mögé, mely végül meghozta a nem is álmodott sikert.
Széll Tamás, Szabó Kevin, Vomberg Frigyes és Szulló Szabina alkotta a magyar csapat győzelemmel kijutott Lyonba, a 2017-es világdöntőre.

Szívből gratulálok.

Örülök, hogy részt vehettem ennek a világszínvonalú esemény professzionális szervező csapatában és segíthettem, hogy a TASTE HUNGARY kóstoló zónában, a Stílusos Vidéki Éttermiség tagjai, aranyszalagos magyar alapanyagokból főzhettek a közönségnek. Köszönet a szervezőknek, kollégáknak, a teljes szakmának, a résztvevő borász barátoknak. Aki ellátogatott erre a versenyre, biztosan maradandó élményekkel távozott.

Bartóktól a Rolling Stones-ig, bor-, gasztro-, jazz

tim-ries

Már több alkalommal bebizonyosodott, hogy az igényes jazz zene és a borok igazán különleges új dimenziókat képesek nyitni. Így volt ez ezen az estén is ahol a vacsorát követően a régi jazz klubok hangulatát megidézve, akusztikusan szólaltak meg a hangszerek. Ennek a hangzásnak köszönhetően kialakult az a sajátos, különleges atmoszféra amiben a közönség eggyé válhatott a zenével.

Nagy megtiszteltetés volt számunkra, hogy velünk töltötte az estét egy grammy díjas, amerikai világsztár, a néhány hete még a Rolling Stones-szal turnézó Tim Ries is.

Tim elmondása szerint már sokat járt Magyarországon, de ilyen különleges élményben még nem volt része. Talán ennek is köszönhetően egy igazán érzéki koncertet hallhatott a közönség, ahol Bartók feldolgozásoktól kezdve, fantasztikus improvizációkkal tűzdelt sztenderdeken keresztül jutottunk el a legendás Rolling Stones dallamok igényes jazz átirataiig.

Bor és Irodalom - csupa nagybetűvel

gabor-zoli-irodalom

Egyik legkedveltebb rendezvényeim a “Bor és Irodalom a kandalló mellett”, gasztronómiai tematikájú irodalmi estek, melyeket hosszú évekig rendszeres időközönként rendeztem meg Villányban. Ezúton köszönöm Szigethy Gábornak, Tolcsvay Bélának, Lovas Rozinak, Balikó Tamásnak és Trokán Péternek, Tompos Kátyának, Mécs Károlynak, és valamennyi színművésznek a részvételt, és a varázslatos hangulatot.

Hú!SVÉT+7 Palkonyán, 2016 április 2-3.

“Nagyon szeretem a Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalmat, amely minőségi vidéki éttermeket fog össze. Velük évente többször kisebb-nagyobb rendezvényeken összegyűlünk, hogy a vendégek együltő helyükben megismerhessék, milyen a szívből jövő vidéki vendéglátás, a minőségi konyha, amiért érdemes autóba ülni és vállalni egy kis utazást. Április 2-3-án ebből Palkonyán adunk ízelítőt.

Emberarcú, szerethető, kreatív projecteket igyekszem véghezvinni. Fontosnak tartom megtartani, fejleszteni egy vállalkozás emberi arcát. Az embereknek szerethető márkákra és eseményekre van szükségük. Futószalagon, prototípus szerint születnek a fesztiválok, rendezvények, az enyémek talán az emberarcúságuk miatt szerethetők.”

© László Móni, Personalbranding

GERE ON-LINE MARKETING, WEBFEJLESZTÉS

gere_jo

Több lépcsőben fejlesztettük GERE Attila Pincészetének weboldalait, melyek a mai napig – komlex portállá bővülve – sikeresen működnek. Négy tematikus aloldalt építettünk, külön a borászatnak, az étteremnek és a szállodának, valamint az on-line kereskedés céljából egy webáruházat is létrehoztunk. A szállodai oldalon számos saját fejlesztésű motort készítettünk az on-line ajánlatkérésekhez és árkalkulációkhoz. A weboldalakhoz kapcsolódva facebook oldalt is létrehoztunk melyet 1-év alatt a 30.000 LIKE feletti, nagy organikus elérést biztosító oldallá fejlesztettünk.

GERE ATTILA PINCÉSZETE - MARKETING

Több, mint 10-évet voltam GERE Attila Pincészetének marketing szaktanácsadója. Ez idő alatt hatékony közösségi és marketing kommunikációval számos újdonságot vezettünk be a piacra. A GERE márka mára egyike Magyarország vezető bormárkáinak. Számos rendezvényt szerveztem Villányban, melyek remek fórumnak bizonyultak, hogy mára a “Komplex GERE Bor Élmény” immár egy különleges életérzést jelentsen. Több új kapcsolódó brandet (CROCUS Gere Bor Hotel & Resort, Mandula Étterem és Bor-Bár) vezettem be a piacra, melyek a GERE “ernyő márka” alatt mára már önálló életet élnek, és az adott szegmensben erős piaci pozíciót foglalnak el.

GERE JAZZ FESZTIVÁL

2016 nyarán immár ötödik alkalommal kerül megrendezésre a GERE Jazz-Fesztivál, amely mára teljesen eggyé vált a GERE-borok, a különleges ételek és az igényes jazz villányi randevújával. Az első három év után méltán kijelenthető, hogy a GERE Jazz-Fesztivál túllépett bevezetési szakaszán és fogalommá vált a kulturált borfogyasztást, a minőségi gasztronómiát és az értékhordozó zenét komplex élménnyé egyesítő törekvések között.

Az elmúlt évek kedvező visszajelzéseiből táplálkozva igazán komoly lépésre vállalkoztunk, amikor a koncertsorozatot külföldi projektekkel és világhírű sztárvendégekkel töltöttük fel. A szokássá vált június közepi villányi örömünnepen így már földrajzi határokat lebontó egyedi formációk ígérnek különleges hangulatot az improvizáláson alapuló közös örömzenélés jegyében.

További videók a korábbi évadokról itt!

MANDULA ÉTTEREM ÉS BOR-BÁR VILLÁNY

6 évig voltam Villány első fine dining éttermének szakmai vezetője. A Mandula Étterem és Bor-Bár ma már megbízható szereplője a hazai vendéglátásnak, és egyike a legjobb vidéki éttermeknek.

CROCUS GERE BOR HOTEL & RESORT

Hosszú éveken keresztül szállodaigazgatóként dolgoztam a CROCUS Gere Bor Hotel & Resort-ban. A szálloda működését, a személyzet toborzásától a koncepció kialakításáig és a gyakorlati megvalósításig irányítottam. A családi borhotel mára egyike Magyarország legjobb vidéki szállodáinak.

STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG - VILLÁNY

Egyik alapítója és lelkes motorja vagyok a vidéki éttermeket tömörítő Stílusos Vidéki Éttermiség mozgalomnak. SVÉT egyesület azonos felfogású, de eltérő stílusú éttermek baráti szövetsége. A SVÉT tagjai napi kapcsolatban állnak egymással, folyamatos szakmai munka folyik az egyesületen belül, melynek csúcspontja az éves rendezvények megtartása. Ezek a rendezvények pontosan visszaadják és tükrözik az éttermek hitvallásait és remek alkalmat adnak arra, hogy felszabadultan, a vendégekkel közösen, családias környezetben tudjunk örömfőzést tartani, színes programokkal összekötve. A SVÉT célja tehát nem más, mint időről időre összehozni a fogékony közönséget és az ország különböző pontjain működő kézműves éttermeket.

STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG - PALKONYA

Hagyomány teremtő szándékkal rendezem meg minden évben húsvét után a Hú!SVÉT névre keresztelt gasztronómiai közönségtalálkozót Palkonyán. A különleges hangulatú, vidám tavaszi esemény alkalmával a tradicionális sváb paraszti portákon neves vidéki éttermek kínálják különleges fogásaikat a közönség számára.

PALKONYHA A FALUSI BOR-BISZTRÓ

vendeghaz-624x415

Legújabb gasztronómiai vállalkozásom a falusi lakásétteremként működő PalKonyha, mely egy külföldön már jól működő, idehaza még újdonságnak számító gasztronómiai koncepcióra épülő vállalkozás. Szívügyünk a kedves, családias vendéglátás, melyet mi sem bizonyít jobban, mint, hogy a nappalinkban rendeztük be a néhány asztalos kis vendéglőnket.

STÍLUSOS VIDÉKI ÉTTERMISÉG - ON-LINE MARKETING

svethirlevel

Megújult a Stílusos Vidéki Éttermiség weboldala, ahol a sok aktuális hír mellett a látogatók az aktuális rendezvényekről is olvashatnak. Az aktuális vidéki programokat eseménynaptárba gyűjtöttük, hogy gyorsan információt kaphassanak az érdeklődők mikor-, hova érdemes kirándulni egyet.
Elindult a SVÉT hírlevél is, mely havi rendszerességgel jelentkezik majd.

A SVÉT-Facebook oldala is új lendületet vett. Rendszeres posztokkal indultunk neki a 2016-os esztendőnek. A közösségi kommunikáció szerves része az egyesület életének, ezért a facebook oldal számos ponton kapcsolódik a megújult honlaphoz.