etelek (8 of 13)

GASZTRONÓMIAI TANÁCSADÁS

A konyhától az asztalig…

Legyen szó egy induló gasztronómiai koncepció megálmodásáról, a kínálat kialakításáról, a személyzet kiválasztásáról, és betanításáról, szakértő csapattal teljesen az alapoktól a megvalósításig, sőt a hosszú-távú üzemeltetésig szeretettel segítek.

ÉTLAP ÍRÁS, BETANÍTÁS

Egy sikeres gasztronómiai vállalkozás alapja a megfelelő kínálat és a megfelelő személyzet kiválasztása. A “Mit szeretnék vs, mit lehet” tematikát alapul véve szeretettel segítünk a legoptimálisabb megoldás megtalálásában.

SZEMÉLYZET TOBORZÁSA, OKTATÁS

Sommelier, szakács, barista, feszolgáló, szerettel segítünk a személyzet oktatásában, az adott projekthez leginkább megfelelő csapat kialakításában.

KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS

A hosszú távú piaci sikerekhez nagyon fontos a jól átgondolt kommunikációs stratégia kialakítása. Hatékony konzultációval a várt eredmények nem maradnak el.

WEB, FACEBOOK

A hatékony közösségi kommunikáció nagy mértékben segíti a márka ismertségét, és az értékesítés hatékonyságát. Az átgondolt, jól felépített, a kommunikációs stratégiához illeszkedő internetes közösségi kommunikáció nagyban hozzájárul a piaci sikerekhez.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Bor-, gasztro-, zene-, irodalom-, és ezek érzéki találkozása, mindez stílusosan. Hosszú évek óta foglalkozom kisebb-nagyobb alapvetően bor-, és gasztronómiai, valamint zenei tematikájú rendezvények szervezésével. Szívügyem hogy a különleges borok-, a fine-dining gasztronómia, valamint a művészetek érzéki találkozása új dimenziókat nyit meg az értő közönség számára.

Tekitse meg referenciáimat itt!

HOTEL MANAGEMENT

Szálloda üzemeltetés, szaktanácsadás, konzultáció. Szeretettel segítünk megtalálni a minőségi kompromisszumok nélküli utat a gazdaságos üzemeltetéshez. A kreatív tartalmak harmonizálása és azok gazdaságos üzemeltetés keretein belül tartása kulcs kérdés lehet egy tematikus, vagy családi szálloda hosszú-távú eredményes működéséhez.

Szakértő kollégáink segítségével ebben tudunk segítséget nyújtani Önnek.

 

Tekitse meg referenciáimat itt!