csortos szabolcs 1519 copy

PIACKUTATÁS, KERESKEDELMI KÉPVISELET

Nem megoldott borai viszonteladói forgalmazása? Sok terhet jelent a kisebb tételek kiszállítása? Esetleg nem elégedett borai értékesítésével? Budapesti logisztikánkkal készséggel vállaljuk borai képviseletét, vagy nagykereskedelmi forgalmazását a HORECA szegmensben.

ARCULAT, CÍMKE TERVEZÉS

Szeretne napra kész, a piaci trendek és személyes elképzeléseinek leginkább megfelelő arculatot borainak? Profi grafikai és nyomdai háttérrel vállaljuk a tervek elkészítésétől a gyakorlati kivitelezésik a címkék és a palackok arculatának kialakítását.

MÁRKAÉPÍTÉS

Egy márka felépítése nem megy máról-holnapra. Átgondolt piaci politikával vállaljuk a bork piaci bevezetését, a márka felépítését. A márkaépítés során a hosszú távú piaci pozíció megőrzését tekintem alapvető célnak. Csak néhány gondolat ébresztő referencia egy fiatalos, könnyed gyöngyöző bor a GERE FRICI piaci bevezetéséről.

KOMMUNIKÁCIÓS TANÁCSADÁS

A hosszú távú piaci sikerekhez nagyon fontos a jól átgondolt kommunikációs stratégia kialakítása. Hatékony konzultációval a várt eredmények nem maradnak el.

WEBOLDAL KÉSZÍTÉS

Napjainkban nagyon fontos a kor szellemének megfelelő, egyszerű, de hatékony webes megjelenés. A felhasználó-barát, responsive weboldalak nagy mértékban hozzá járulnak a márka megismeréséhez, az értékesítés hatékonyabbá tételéhez.

KÖZÖSSÉGI MARKETING, FACEBOOK

A hatékony közösségi kommunikáció nagy mértékben segíti a márka ismertségét, és az értékesítés hatékonyságát. Az átgondolt, jól felépített, a kommunikációs stratégiához illeszkedő internetes közösségi kommunikáció nagyban hozzájárul a piaci sikerekhez.

Csak egy példa…

KIADVÁNY TERVEZÉS

Egy szépen megtervezett és igényesen kivitelezett kiadvány hatékonyan közvetíti az adott márka üzenetét. Profi grafikai és nyomdai háttérrel megvalósítjuk elképzeléseit.

RENDEZVÉNYSZERVEZÉS

Bor-, gasztro-, zene-, irodalom-, és ezek érzéki találkozása, mindez stílusosan. Hosszú évek óta foglalkozom kisebb-nagyobb alapvetően bor-, és gasztronómiai, valamint zenei tematikájú rendezvények szervezésével. Szívügyem hogy a különleges borok-, a fine-dining gasztronómia, valamint a művészetek érzéki találkozása új dimenziókat nyit meg az értő közönség számára.

Tekitse meg referenciáimat itt!