csortos szabolcs 2419 copy

A BOR, SZERELEM, HIVATÁS...

Közel 15-éve foglalkozom a borral, ebből rövidebb szünetekkel de immár több, mint 10 esztendeje kereskedek borokkal, és kapcsolódó delikát különlegességekkel.

A szakmában eltöltött hosszú évek alatt sikerült számos helyre eljutnom a “borvilágban”. A nemzetközi tapasztalatoknak, valamint a számos európai, valamint tengeren túli szakmai utazásnak köszönhetően, mára  sikerült elég széles látókörre szert tennem, melyet sikerült itthon is kamatoztatnom.

Több, mint 10-évet voltam GERE Attila Pincészetének marketing szaktanácsadója.

Ez idő alatt hatékony közösségi és marketing kommunikációval számos újdonságot vezettünk be a piacra.

A GERE márka mára egyike Magyarország vezető bormárkáinak.

Számos rendezvényt szerveztem Villányban, melyek remek fórumnak bizonyultak, hogy mára a “Komplex GERE Bor Élmény” immár egy különleges életérzést jelentsen.

Több új kapcsolódó brandet (CROCUS Gere Bor Hotel & Resort, Mandula Étterem és Bor-Bár) vezettem be a piacra, melyek a GERE “ernyő márka” alatt mára már önálló életet élnek, és az adott szegmensben erős piaci pozíciót foglalnak el.

 

SZOLGÁLTATÁSOK BORMARKETING TERÜLETEN

A VENDÉGLÁTÁS, SZENVEDÉLY, KÜLDETÉS...

Egy olyan hivatás amit csak szenvedélyből lehet jól csinálni. A vendéglátás számomra küldetés. Szeretném megmutatni az embereknek azt a kifinomult íz-érzékelést, mely igazán csak a fine dining keretei között tapasztalható meg.

Nagy lelkesedéssel foglalkozom a borok és az ételek ízharmóniájának érzéki találkozásával, melyet számos gourmet borvacsorán volt alkalmam megmutatni az érdeklődő közönség számára.

6 évig voltam Villány első fine dining éttermének szakmai vezetője. A Mandula Étterem és Bor-Bár ma már megbízható szereplője a hazai vendéglátásnak, és egyike a legjobb vidéki éttermeknek.

Saját gasztronómiai vállalkozásom még a PalKonyha, mely egy külföldön már jól működő, idehaza még újdonságnak számító gasztronómiai koncepcióra épülő vállalkozás.

Lelkes motorja és alapító tagja vagyok a Stílusos Vidéki Éttermiségnek, ahol jelenleg az egyesület marketing feladatait is ellátom.

SZOLGÁLTATÁSOK A GASZTRONÓMIA TERÜLETÉN