sefekextrakkal

Most, hogy kiment az elmúlt néhány nap pörgése, és újra csend lett, talán sikerül kicsit feldolgozni az élményeket. Végtelenül hálás vagyok mindenkinek aki részt vett az idei Hú!SVÉT extrákkal esemény létrejöttében. Soha nem látott színes programkínálat volt. Most a teljesség igénye nélkül – senkit meg nem bántva ha véletlenül kihagyom – külön köszönöm az alábbi csodálatos embereknek, hogy megtiszteltek részvételükkel, munkájukkal, barátságukkal.

Hála és köszönet:

  • A palkonyaiaknak, hogy befogadták az eseményt, és néhány napra ismét kölcsön kaptuk a falut,
  • Bagó Zsófi (+kicsi Máté) nagyon komoly háttérmunkáért,
  • Takács Gábor hogy a pörgős Viator stand mellett profi módon koordinálta a megnyitó vacsora és a stílusos vidéki ebéd szervizét
  • valamennyi villányi és palkonyai borásznak a csoda boraikért,
  • a termelőknek akik személyesen is megtiszteltek bennünket jelenlétükkel,
  • Pataky Péter és Zsófi jó társaságért, + vasárnapi rögtönzött személyzeti reggeliért,
  • Nemesvölgyi Attila és a Babka bár csapat a fergeteg hangulatért és a pezsgős a reggeli miatti korai ébredésért,
  • Tinusz Gábor, és Ági, valamint az érsekcsanádi “SVÉT fesztivál szűz” csapatnak a profi helytállásért, és a fergeteges halászlé élményért
  • A közös főzésekben résztvevő séfeknek és cukrászoknak: Szabó Réka, Pesti István, Pohner Ádám, Mihályi László, Macsinka János, Horváth Szilveszter, Gyurik Gábor, Horváth Gábor, Ruprecht (Rupi) László, Illés Roland, Farkas Richárd,
  • minden résztvevő helyszínnek, étteremnek és cukrászműhelynek,
  • a gasztro workshopok előadóinak,
  • Szindbád és César Gonzalez a bitang madridi pacalért és a rengeteg fotóért,
  • Nagypál család és a lányaink, mindenért, + Ricsi a türelmes séfsofőr szolgálatért
  • a résztevő művészeknek, és a győri Art Piknik csapatnak
  • a lélekemelő muzsikáért Tóth Vera, Duka Laci, Trapkapitány, dr. Bérces Viktor úr, GLOBAL sound Pécs a technikáért,
  • és valamennyi résztvevőnek, aki velünk ünnepelt.

Képek és beszámolók hamarosan itt!