zoli_ujprofil

Bor-, gasztro-, rendezvény szenvedéllyel…

15 éve dolgozom a vendéglátás és a bormarketing területen. Számos izgalmas projektben vettem részt ez idő alatt melyekről részletesebben is írok a REFERENCIÁK menüpontban.

Hosszú évek óta foglalkozom kisebb-nagyobb alapvetően bor-, és gasztronómiai, valamint zenei tematikájú rendezvények szervezésével is. Szívügyem hogy a különleges borok-, a minőségi gasztronómia, valamint a művészetek érzéki találkozása új dimenziókat nyisson meg az értő közönség számára.

Miben tudok segíteni?

Legyen az egy borászati-, bormarketing-, esetleg gasztronómiai kérdéskör, vagy legyen szó rendezvényszervezésről, szálloda üzemeltetésről, vagy akár ezek érzéki találkozásáról, hazai és nemzetközi szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal örömmel segítünk.

A vendéglátásban a “Mit szeretnék, vs mit lehet” kérdéskörét alaposan körbejárva igyekszünk egy olyan működési modellt felvázolni, és a gyakorlatba átültetni, melyben reményeim szerint minden szereplő (VTSZ) a Vendég, a Tulajdonos és a benne dolgozó Személyzet is jól érzi magát.

2018-től filmezéssel is foglalkozom. Vlog-, insta-, facebook videóktól a komolyabb imázs filmekig személyre szabva.

Új marketing ügynökségünkben (WinWine Consulting) pedig komlex szolgáltatásokkal, a borászati szaktanácsadástól, a rendezvényszervezésen át, a bormarketing megoldásokig állunk megbízóink rendelkezésére.

Ha már megvan az ötlet, vagy csak még formálódik keressen!

Pauli Zoltán

Szakmai önéletrajz letöltése

PDF-download-button